Tag Archives: Talvitakit

Talvimuodin talvitakki löytyvät hienoina internetissä

admin Leave a Reply

Syksyn tullen henkilöt kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä on kenties vuoden tärkein vaatehankinta. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipailee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Joo edullisesti sain ja se on hieman nafti… Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Ruma, mutta lämmin sekä kiva kuin makuupussi.

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä toiset julkkikset ovat valinneet. Niinpä ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy jälleen. silloin kun ilmat viilenevät, onkin aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Mutta vaan mennääs nykyisin näihin tän 12kk takkiostoksiin eli tän 12kk talvitakkeihin…

Kaapissa itsellä on oikeastaan niiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä on mukava vetäistä päälle milloin vaan, vaan en oikein viihdy siinä silloin se onkin aika muodoton. Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja isompi määrä löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Kolme vuotta silloin hommasin punaisen villakangastakin, jonka on mukava oikeastaan, mutta… Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki.

Jos kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla taikka joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlavampi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen silti putkahtanut siihen tulokseen, niin että jokainen kivat takit ovat huomattavan hintavia, eli lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuin ostetun välillä. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä ostin ensimmäisen villakangastakin.

takit.fi:llä saat löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, siinä meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, ja parkatakkivalikoima. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit on metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. takit.fi:llä ei kuitenkaan ole unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vain tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin.

No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Mikäli et yleensä viihdy paljoakaan ulkona, voit valita hieman kevyemmän talvitakin taikka tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Continue reading

Takit

admin Leave a Reply

Parka onkin tyylitietoinen, vain myöskin lämmin sekä käytännöllinen Takin tilasin Tallinnasta, Stradivarius- liikkeestä. Liike lupaa sekä kuitissa niin että pöydällä Normaalihintaisilla tuotteilla 7vrk vaihto- ja palautusoikeus. Myös luumun- sekä viininpunainen sekä malvansävyt ovatkin pinnalla, ne hurmaavat erityisesti juhlapukeutumisessa.

Mutta tossa kuvassa missä on huppu niin näkyy hieman todellista väriä. Ei ollu kyllä helppoa löytää takkia kaupoista, että olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen. Mikälie neljänkympin kriisi tämäkin. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaisesti, mutta katukuvassa musta sekä harmaa tulee varmasti olemaan vallitsevia. Talvitakki voikin olla kuitenkin kirkkaanvihreä, mutta sen ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Pukeutumiseen voi nyt panostaa aivan eri tavoin ja vaikka pimeys masentaa, niin ihanat neuleet, talvitakit ja lämpimät huivit hieman piristävät. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hommattu. Mikäli talvella työnnän vaunuja räntäsateessa, sikäli vettähylkivä takki onkin kyllä nappiostos. Mikäli olet vilukissa ja tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, mikä alle mahtuu suuri määrä villapaitaa.
Talvitakit koristeluun käytettiin tukiksia sekä samettia. Tilaaminen on iisiä ja turvallista. Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä onkin omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä. Välikausitakeissa toisin sanoen oikeastaan ollaan, en aivan oikeastaan kanna toppiksia ja villakangastakkeja kellarista esille.

Nyt onkin juuri aito aika pohtia jotka syystrendit voisi ottaa osaksi omaa yksilöllistä tyyliä. Pienen anonyymiyden säilyttämiseksi puhutaan ainoastaan liikkeestä, jolla onkin toimipisteet kauppakeskuksessa Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa. Piti siis löytää kangas joka ei ime vettä kuten sieni, vai tässä tapauksessa kuten vanha lakana.

Continue reading