Tag Archives: Takki

Takit netistä

admin Leave a Reply

Army-vihreä onkin suosituin parkan väri, vain musta ja ruskea ovatkin myöskin käytettyjä värejä. Tyylikkyyttä keleistä huolimatta. Syksyä varten kandee varautua hankkimalla takki, mikä sopii myös sadekeleihin. Ihan noin lämpimiin ilmoihin se ei sittenkään sovi, vain olisivat aika täydellinen kylmempiin päiviin.

Päällystakkien runsaasta kirjosta kaikki löytää varmemmin oman suosikkinsa. Rakastan kaupunkilomia, elikkä kenties syy onkin nimenomaan tässä siis – en voisi sietää jossain rannalla makoilua. Nykyään takit ovatkin suuria, laatikkomaisia, vaan vaikka naisellisia, kuten esim. Cholen muotinäytöksessä nähtiin. Rohkeimmat trendikokeilijat saattavat hankkia jopa jenkkityylisen topatun baseball-takin.

Itse en kauheasti siitä suuresta takkimuodista innostu ja pidän isompi määrä tyköistuvista malleista. Minä en jaksanut enää pidempään hakea, joten tyydyin tähän. Näyttävyys ja linjakkuus kuuluvat ensi talveen. Jostain kumman syystä se hyvin pelkistetty sekä peittävä pukeutuminen ei enää häiritse, vaan pidän tätä nykyään melkein mielenkiintoisena ja mystisenä. Ensimmäinen naisten ulkona sekä pidä sisällään pidettävä takki oli nimeltään Redingote (ratsupuku).

Takkeja

Jämäkkyyttä pehmentävät istuvuus sekä vyötärön korostaminen. Linjakkuus miellyttää silmää, etenkin minun silmiäni. Omat nahkatakkini on joka kerta olleet hitaita. Nimimerkillä kokemusta onkin. Ajattelin tän jutun innoittamana tehdä seuraavaksi selviytymisoppaan syksyyn tyrskyin: Kynttilöitä, herkkuja, vilttejä, leffoja sekä villasukkia Naisten takit Kevään takkimuoti onkin herkullisen värikäs sekä naisellisuutta korostava.

Takkeja http://www.takit.fi netissä

Minä kyllä osaan tilata riittävän klassista itselleni sikäli, että se kelpaa sesongista sesonkiin. Sen sävy on ihmeellinen. Vihreä villakangastakki onkin pehmeä yllä ja osoittaa tyylikkään nostalgiselta. Etukäteen voin tutkia internetistä parhaat ostospaikat. Nykyään korut, ainakin kaulakorut, ovat isoja ja näyttäviä, vain näitä tulee pukea harkiten.

Myös takit, joissa onkin epäsymmetrinen kaulus sekä helma, eriää leikkauksensa ansiosta valikoimasta.

Continue reading