Tag Archives: Takit

Takit

admin Leave a Reply

Parka onkin tyylitietoinen, vain myöskin lämmin sekä käytännöllinen Takin tilasin Tallinnasta, Stradivarius- liikkeestä. Liike lupaa sekä kuitissa niin että pöydällä Normaalihintaisilla tuotteilla 7vrk vaihto- ja palautusoikeus. Myös luumun- sekä viininpunainen sekä malvansävyt ovatkin pinnalla, ne hurmaavat erityisesti juhlapukeutumisessa.

Mutta tossa kuvassa missä on huppu niin näkyy hieman todellista väriä. Ei ollu kyllä helppoa löytää takkia kaupoista, että olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen. Mikälie neljänkympin kriisi tämäkin. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaisesti, mutta katukuvassa musta sekä harmaa tulee varmasti olemaan vallitsevia. Talvitakki voikin olla kuitenkin kirkkaanvihreä, mutta sen ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Pukeutumiseen voi nyt panostaa aivan eri tavoin ja vaikka pimeys masentaa, niin ihanat neuleet, talvitakit ja lämpimät huivit hieman piristävät. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hommattu. Mikäli talvella työnnän vaunuja räntäsateessa, sikäli vettähylkivä takki onkin kyllä nappiostos. Mikäli olet vilukissa ja tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, mikä alle mahtuu suuri määrä villapaitaa.
Talvitakit koristeluun käytettiin tukiksia sekä samettia. Tilaaminen on iisiä ja turvallista. Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä onkin omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä. Välikausitakeissa toisin sanoen oikeastaan ollaan, en aivan oikeastaan kanna toppiksia ja villakangastakkeja kellarista esille.

Nyt onkin juuri aito aika pohtia jotka syystrendit voisi ottaa osaksi omaa yksilöllistä tyyliä. Pienen anonyymiyden säilyttämiseksi puhutaan ainoastaan liikkeestä, jolla onkin toimipisteet kauppakeskuksessa Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa. Piti siis löytää kangas joka ei ime vettä kuten sieni, vai tässä tapauksessa kuten vanha lakana.

Continue reading