Tag Archives: Sähkötupakkaa

Sähkötupakka ja evira, totuus määräyksistä

admin Leave a Reply

Lisäksi tuotteiden sisältö ja laatu ovatkin vaihdelleet myös nimellisesti samanlaisten tuotteiden välillä. Sähkötupakka siis toimii ”yllättäen” sähköllä. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kandee melkein aina tilata jokin suosittu aloituspaketti, joka sisältää laturin, useampia akkuja ja höyrystäjiä ja parin ampullin testaamista varten.

Sähkötupakointi on huomattavasti halvempaa kuin tupakanpoltto. Eikä sekään aiheuta vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myös nimillä Sähkötupakka tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Nämä ovatkin myöskin reippaan tyylikkäitä vaihtoehtoja. Nykyisen lainsäädännön mukaisesti sähkötupakan nikotiininesteitä saisi kaupata apteekissa, mutta siihen vaaditaan ensin Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean myöntämä lääkelupa. vesisateella vailla kosteusprosentti on käytännössä 100%, jolloin kaikki hengittää 100 prosenttista vesihöyryä, vaan ei siitäkään saa vesikeuhkoa! Myös uimahalleissa, joissa onkin avoin vesiastia (allas) vailla kosteusprosentti on 100% mitä jokainen hengittävät.

Akku onkin helppo tunnistaa mutta tämä onkin aina tuotteen suurin prosenttimäärä. Ei saattaisi olla merkittävästi yksinkertaisempaa. Yhdestä ampullista riittää noin 300 imaisua, sekä normaalia savuketta poltettaessa ihminen imee keskimäärin 14 kertaa. Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko se tuote luokitella vastaavaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, jonka merkitys on toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä röökaamista lopetettaessa, vai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan.

Tästä sähkötupakasta on olemassa sekä automaattinen että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Yhtymäkohtia tupakkayhtiöihin. Napilla toimivat merkit on myös suosittuja sekä varmatoimisempia vain niiden käyttäminen ei ole sikäli tupakkamaista kuten automaattisten mallien.

Tätä lupaa ei oo oikeastaan kenellekään Suomessa myönnetty. Sähkötupakan myötä terveyteen ei juurikaan tunneta. sekä sen kenties klassista kessua imitoiva ulkonäkö antavat hieman harhaanjohtavan foton tuotteesta, täten sille kohtalolle on ehdotettu myös nimitystä henkilökohtainen atomisoija. Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista on ristiriitaisia tuloksia. Hyvä tekniikka polttamiseen on kohtuullisen pitkä vaan varsinkin tasainen imaisu.

Sähkötupakka sekä tupakoinnin lopettaminen

Budien hinta onkin onneksi huomattavan alhainen. Halpojen vakiohintojen myös kaupalla onkin ollu viime aikoina varsin hurjia erikoistarjouksia.

Continue reading

Sähkötupakka kysymykset

admin Leave a Reply

Tokihan sitä mikä tahansa kasvainten vai toisen taudin joka kerta saattaa saada vaan nyt olen ainakin minimoinut riskit että tupakoitsijoiden yleisimmän vitsauksen eli keuhkosyövän joskus saisin. Lopputulos kuulostaa silti typeryydeltä. Yleensä liuos koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista tai glyseriinistä, jota onkin jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla.

Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen on törmännyt useaan ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa ostaa Suomesta. Sähkötupakka sisältää vastaavaa elektroniikkaa kuin jokainen toisetkin sähkölaitteet eivätkä nestemäistä materiaalia saisi valua mihinkään muualle kuten joihin tätä on tarkoitettu laitettavaksi. Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään ja joko imaisun myötä taikka nappia painamalla kuumennus käynnistyy.

Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää savukkeiden elinikää huomattavasti ja savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan kun härpäke toimii sikäli kuin pitääkin. Oikein käytettynä sähkötupakka kestää hyvinkin monien kuukausien ajan sekä varaosat ovatkin melkoisen edullisia. Sähkötupakka pystyy olla joko automaattista mallia, tällöin höyrystäminen tapahtuu automaattisesti jahka imet sähkötupakkaa, taikka manuaalista mallia, tällöin käyttäjän tulee painaa sähkötupakasta löytyvää painiketta aina jahka tahtoo hengittää höyryä.

Syöjäsolujen aiheuttaja saattoi olla nikotiinihöyryn sisältämä glyseriini. Toisen pohjana on käytetty propyleeniglykolia ja toisen glyserolia. Suosittelen hyvinkin lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä homma tämä onkin itselleni ollu. Sähkötupakkaa käytetäessä ihmiskehoon ei tämän lisäksi imeydy röökin sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä aineita.

Viranomaisten mukaan sähkötupakoinnin yleistyminen on herättänyt kysymyksiä sähkötupakan lainmukaisuudesta. Uloshengitetty vesihöyry onkin kuten savukkeiden savua, vaan tämä ei haise pahalle. Kenenkään minkä ei entuudestaan polta, ei tulisi käyttää tuotetta. silloin kun ampulli on asennettu ja koko laite kasassa saat aloitta käyttämisen. Sähkötupakka onkin mitä mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle jonka tahtoo röökata jatkossa edullisemmin taikka tahtoo lopettaa tupakoinnin totaalisesti.

Toinen motiivi onkin ollu löytää mahdollisimman edulliset vaihtoehdot laadun kuitenkin kärsimättä ja omaan käyttämiseen jotta muille suosituksina. Joskus pistää kyllä mietityttämään jotta minkälaisessa yhteiskunnassa oikein elämme kun kaikki mahdollinen sekä mahdoton täytyy olla välittömästi kieltämässä.

Honkanen toteaa, jotta sähkötupakkaa voi ostaa, kun se sisältää vain pienen lukumäärän tai ei ollenkaan nikotiinia. Nikotiiniin ei tämän lisäksi suomalaiset tupakoidessaan kuole, vain muihin tupakan myrkkyihin.

Continue reading