Tag Archives: Elektroninen tupakka

Sähkötupakka verkosta

admin Leave a Reply

Sähkötupakassa propyleeniglykoli höyrystyy, minkä vaikutusta ei ole oikeastaan todennettu, vaan käyttäjien kokemukset ovat olleet positiivisia. Pääkaupunkiseudun ravintoloitsijat on hieman hämmentyneitä lisääntyneen sähkötupakoinnin tähden. Sähkötupakan  keskimmäinen määrä on nimeltään höyrystin joten ihmisten kielellä höyrystin. Myöskään nikotiinia sisällään pitävät nesteet eivät ole lääkkeitä toiminnallisuuden mukaan. Miksi tupakoinnin lopettaminen tuntuu terveyteesi? Tupakat pilaavat keuhkojesi myös verenkierron.

Valmistajat vaativat sähkötupakan myyntiä tavallisena kuluttajatuotteena. Iso-Britanniassa hallituksen edustajat on kiinnostuneita etsimään vaihtoehtoisia nikotiinilähteitä sekä kannustamaan tupakoivia kansalaisiaan näiden käyttöön. Ensimmäisellä latauskerralla suositellaan niin että annat akun latautua noin kymmenisen tuntia, vain tulevaisuudessa akun lataus kestää muutamista kolmeen tuntia.

Tämän päätöksen vuoksi hänen kauppansa ajautui konkurssiin. Sähkösavukkeisiin käytettäviä nesteitä onkin saatavilla eri vahvuisina ja niihin on mahdollista lisätä makuja, mitkä tekevät käyttämisestä miellyttävämpää tottumattomille käyttäjille.

THL:n ylilääkäri Antero Heloma arvioi kuluvan viikolla Helsingin Sanomissa, ettei sähkötupakasta oo tulossa uutta kessua, kuitenkin käyttäminen lisääntyisi yhä. Sähkötupakan isoin määrä on patteri, toinen vastapuolisko on patruuna sekä tämän lisäksi höyrystäjä pystyy olla oma osansa.

Muun muassa Yhdysvaltain lääkeviranomaisen FDA:n (Food and Drug Administration) tutkimuksissa on käynyt ilmi, että sähkötupakat tuottavat hengityskaasuun pieniä määriä kasvaimia aiheuttavia nitrosamiineja sekä jäänestoaineessa käytettävää myrkyllistä dietyleeniglykolia (Westenberger 2009). Virasto kielsi keskiviikkona tekemällään väliaikaisella määräyksellä yhtiötä jatkamasta mainoskampanjaa radiossa ja lehdissä.

En väitä mitään, kysyn ainoastaan niin että miksi onkin näin tupakkayhtiöt pelkäävät pakollisia valmistusainelistoja isompi määrä kuin mitään markkinointirajoituksia vai lainsäädäntöä? Valviran edustajat selittävät jotta sähkötupakka onkin tuntematon suure, niin että sitä ei ole tutkittu. Nikotiini katsotaan kotimaassa lääkeaineeksi sekä ketkään ei ole toistaiseksi saanut lupaa lääkeaineiden myyntiin. Sähkötupakan käyttö on hyvinkin iisiä sekä näköisversioi totaalisen tavallisen savukkeiden käyttämistä.

Continue reading

Korvaako sähkötupakka perinteisen kessun?

admin Leave a Reply

Sähkötupakan käyttöä julkisilla paikoilla koskevat kiellot eivät liity mitenkään turvallisuustekijöihin. Ensimmäisessä kanteessa sähkötupakkakauppias käsitettiin olevan valittanut, että Wuppertalin kaupungin terveysosasto kielsi nikotiinia sisältävien liuosten kaupan, ellei noita ole luokiteltu lääkkeeksi. Siitä ei sittenkään ole minkäänlaista haittaa muille ympärillä oleville ihmisille vai luonnolle, elikkä tämän käyttämisen rajoitukset liittyvät usein porukan tietämättömyyteen siitä joka sähkötupakka oikein onkin.

Akkujen kapasiteetit vaihtelevat 100mAh melkein 1200 mAh. Eikö tupaakkaa ole tutkittu? Ja eikö tupakka tapa valtavasti tyyppejä vuosittain? Ja eikö kessu nimenomaan oo tämä pahe, minkä Suomalaisia tuhoaa vuositasolla sekä tuottaa he miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmasti oo yhtä myrkyllinen kuten rööki. Tapa röökata jää.

suosituimpia on nikotiinilaastarit ja nikotiinipurukumit mitä mm. Tupakassa on yli 40 kuuluisaa karsinogeenia (syöpää aiheuttavia aineta). Suomen virkamiehet ovat ilmoittaneet, jotta toivovat täytyy voimassa tiukemman säännöstelyn. Tähän lasketaan menetetyt elinvuodet, sairauskustannukset yms. Sähkötupakkatuotteita onkin eri sorttisia ja niiden osat sekä toiminta voi hieman erota toisistaan. Samalla käsitellään erillisenä kysymyksenä Suomessakin keskustelua herättäneen sähkötupakan myyntiä.

Sähkötupakka vastaukset

Poltin itsekin kaksi askia päivässä 37 vuoden ajan vain silti tupakoinnin lopettaminen sähkötupakan läpi oli uskomattoman helppoa. Sähkötupakanvalmistajia Yhdysvalloissa edustavan etujärjestön perustaja kertoi, että ei hänen tietoonsa ollut saapunut aiemmin vastaavaa tapausta. Kun Sähkötupakka imutetaan, ledivalo sähkötupakan päässä syttyy imitoimaan vanhanaikaisen savukkeiden hehkua. Sähkötupakka koostuvat enimmäkseen kolmesta osasta; suukappaleesta, atomisaattorista sekä akusta.

isäksi sähkötupakka onkin iisi sujauttaa taskuun, toisin kuten perinteinen kessu minkä tulee kevyesti tumpattua maahan. He ovat myös epätietoisia sähkötupakoinnin laillisuudesta ja tästä, seuraako sen sallimisesta jonkinlaista sanktioita.

Suurimmassa osassa starter kiteistä tulee 2 akkua messissä. Sähkötupakan toisessa päässä onkin nestepatruuna (patruuna / säiliö). Sähkötupakan esiaste kehitettiin jo vuonna 1963, jolloin Herbert A.

Continue reading