Takkeja blogi

Miesten versio takista käsitettiin olevan polviin asti ulottuva Frock coat, eivätkä siinä ollu enää tekemistä ratsastamisen kanssa. Nahkatakki onkin väriltään normisti musta, vain se pystyy olla myös eri värinen, esim. vaaleanruskea. Totesin, että takki on mahdollisesti hieman liian pieni, ja päätin käydä katsomaan, olisiko suurempi koko parempi. Ja tossa on takista kuvia, mut toi kamera sekä valaistus onkin vähä vääristäny ton värin.

Ihan jo senkin takia se käsitettiin olevan hyvä saavutus. Helman kuuluu ulottua nimenomaan pepun yläpuolelle. Aikaisemmin pelkästään hipstereiden suosima parka on nykyisin levinnyt myös katumuotia seuraavien trendikkäiden kaupunkilaisten keskuuteen.

Takit – http://www.takit.fi/ – netissä

Rohkeimmat trendikokeilijat voivat hankkia melkein jenkkityylisen topatun baseball-takin. Neuleet ovat tänä syyskautena tyylikkäitä villatakkeja, v-aukkoisella pääntiellä varustettuja puseroita sekä kaksirivisellä napituksella koreilevia liivejä.

Takki

Pohjepituus on pitkien henkilöiden takin mitta. Mutta eihän hätää, olin muutoksesta aivan hyvilläni. Suomen syksy on niin pikainen, niin että kevyellä talvitakilla selviää reippaan koko kauden. Ostan normisti minimissään pari takkia per talvi.

Se onkin mainio hameiden kanssa. Tällä hetkellä onkin nimenomaan aito aika pohtia mitkä syystrendit voisi ottaa osaksi omaa persoonallista tyyliä. Kun trenssistä aika jättää, on edessä kai jälleen tuskallinen, pitkä etsintä, koska takkimarkkinat kotimaassa ovat kehnot. Piti toisin sanoen löytää kangas mikä ei ime vettä kuin sieni, tai tässäpä tapauksessa kuten vanha lakana. Nuo muoviset taskuyksityiskohdat tuovat takkiin sitä jotakin, mutta ne voi halutessa käännettyä taskuun piiloon.

Ei ollut kyllä iisiä löytää takkia kaupoista, jotta olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen. Testin kolmanneksi sijoittunut Columbia arvioitiin tyydyttäväksi, vaan tarjosi silti vähäiselle rahalle vastinetta. Ilmavat ja kiiltäväpintaiset kankaat lainataan urheilun maailmasta. Muutama yhteinen kaikkia vartalotyyppejä edistävä seikkakin löytyy. Kauniit tikkaukset kauluksessa ja hihansuissa ovat mukava yksityiskohta. Koska olen kylmissäni sekä tylsistynyt katselen kuvia takeista.

Ei mua siis haittaa jotta muilla olisi sama vaate, sellaista on hieman hidas välttää tässä maailmassa, vain silloinkaan kun löytyy joku mahtava yksilö jota haluat täytyy mikä päivä ja näet tämän aivan saman jokaisen päällä mikä päivä… kai nykyisin siellä onkin muitakin kohtalo tovereita jotka tuntee saman pistävän tuskan sydämessään? Mua ketuttaa toi joskus suunnatomasti, vain kävelen silloinkaan eteenpäin hammasta purien 😀 Olen jonkun takia lisää sekä enemmän kiinnittänyt huomion kaupoissa takkeihin, en ole ikinä elämässäni kuolannut noin pahasti kauniiden takkien tähden ja silitellyt niitä innoissani, kuten tänä vuonna.

Comments are closed.