Sähkötupakka ja evira, totuus määräyksistä

Lisäksi tuotteiden sisältö ja laatu ovatkin vaihdelleet myös nimellisesti samanlaisten tuotteiden välillä. Sähkötupakka siis toimii ”yllättäen” sähköllä. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kandee melkein aina tilata jokin suosittu aloituspaketti, joka sisältää laturin, useampia akkuja ja höyrystäjiä ja parin ampullin testaamista varten.

Sähkötupakointi on huomattavasti halvempaa kuin tupakanpoltto. Eikä sekään aiheuta vesikeuhkoa! Elektronisesti toimiva “tupakka”, tunnettu myös nimillä Sähkötupakka tai sähkötupakka, tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle tupakoinnille sekä muille nikotiinituotteille.

Nämä ovatkin myöskin reippaan tyylikkäitä vaihtoehtoja. Nykyisen lainsäädännön mukaisesti sähkötupakan nikotiininesteitä saisi kaupata apteekissa, mutta siihen vaaditaan ensin Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean myöntämä lääkelupa. vesisateella vailla kosteusprosentti on käytännössä 100%, jolloin kaikki hengittää 100 prosenttista vesihöyryä, vaan ei siitäkään saa vesikeuhkoa! Myös uimahalleissa, joissa onkin avoin vesiastia (allas) vailla kosteusprosentti on 100% mitä jokainen hengittävät.

Akku onkin helppo tunnistaa mutta tämä onkin aina tuotteen suurin prosenttimäärä. Ei saattaisi olla merkittävästi yksinkertaisempaa. Yhdestä ampullista riittää noin 300 imaisua, sekä normaalia savuketta poltettaessa ihminen imee keskimäärin 14 kertaa. Suurin ennakkoluulo viranomaisilla liittyy kysymykseen, tulisiko se tuote luokitella vastaavaan kategoriaan nikotiinipurkan kanssa, jonka merkitys on toimia vaihtoehtoisena nikotiininsaantilähteenä röökaamista lopetettaessa, vai vaihtoehtoisena tupakkatuotteena nuuskan tapaan.

Tästä sähkötupakasta on olemassa sekä automaattinen että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Yhtymäkohtia tupakkayhtiöihin. Napilla toimivat merkit on myös suosittuja sekä varmatoimisempia vain niiden käyttäminen ei ole sikäli tupakkamaista kuten automaattisten mallien.

Tätä lupaa ei oo oikeastaan kenellekään Suomessa myönnetty. Sähkötupakan myötä terveyteen ei juurikaan tunneta. sekä sen kenties klassista kessua imitoiva ulkonäkö antavat hieman harhaanjohtavan foton tuotteesta, täten sille kohtalolle on ehdotettu myös nimitystä henkilökohtainen atomisoija. Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista on ristiriitaisia tuloksia. Hyvä tekniikka polttamiseen on kohtuullisen pitkä vaan varsinkin tasainen imaisu.

Sähkötupakka sekä tupakoinnin lopettaminen

Budien hinta onkin onneksi huomattavan alhainen. Halpojen vakiohintojen myös kaupalla onkin ollu viime aikoina varsin hurjia erikoistarjouksia.

Comments are closed.