Category Archives: Vihreä Kahvi

Minkä hintaista on vihreä kahvi

admin Leave a Reply

Paino hiukan heittelee mutta painon laskua on 0,8-0,6 kg välillä. Guarana on luonnollinen kofeiini, minkä hillitsee ruokahalua, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja antaa lisäenergiaa. Eri valmistajat markkinoivat vihreää kahvia hieman eri nimillä ja vaihtelevilla sisällöillä. Myyjä mainitsi, jotta purkit viedään käsistä sekä moni ostaa jo kolmatta purkkiaan.

Vihreät kahvipavut ovat yksi tutkituimmista ainesosista tämän tovin laihdutusvalmisteiden markkinoilla ja vihreä kahvi on saavuttanut merkittävän suosion laihduttajien keskuudessa edullisen hintansa, ilmeisen hyvien tulosten sekä vähäisten sivuhaittojen johdosta. silloin kun kahvipapuja ei paahdeta, niiden sisältämät antioksidantit (tärkeimpänä klorogeenihappo) säilyvät parhaimmin.

Kenen valmistama on vihreä kahvi

Kapseleidemme valmistukseen käytetään erittäin tarkoin valittuja papuja, jotka jauhetaan ja uutetaan suhteessa 40:1 tällöin saavutetaan 6000mg annos per kapseli. Kun tätä prosessia ei oo, vihreä kahvi ei muistuta paljoakaan lempijuomaamme, eivätkä useat pidä tästä. Ne keräävät koko ajan positiivista palautetta ihmisiltä, jotka onnistuivat laihtumaan. Päinvastoin. Tutkimuksessa käytettiin GCA-brändin vihreä kahvi -tuotetta, missä onkin 45,9 % klorogeenihappoa, mikä onkin tutkimuksen mukaisesti vihreän kahvin vaikuttava ainesosa.

Green Coffee -kapselit tosi voimakkaasti tulivat suosituiksi laihduttavien suomen keskuudessa. Luonnon oman kofeiinin, guaranan kutsutaan nopeuttavan aineenvaihduntaa ja antavan lisäenergiaa. On käytännössä ainoastaan eräs tutkimus, mihin useasti viitataan puhuttaessa vihreästä kahvista. Kuukaudessa paino voi nimittäin pudota pelkän vihreän kahvin läpi jopa 5-10 kg. Mikä tekee kahvista vihreän? Kahvipavut ovatkin kahvipensaan hedelmiä. Minkäänlaista yhteistä linjaa ei löydy, ja silloin tällöin keskusteluita värittävät selkeästi markkinointimielessä kirjoitetut kommentit.

Valmisteen käyttö onkin iisiä – ei tartte keittää kahvia (sen pavut ovatkin reippaan kovia), riittää vain muistaa ottaa tabletteja. silloin kun glukoosia ei ole riittävästi tarjolla, alkaa keho käyttää tän omaa rasvakudosta energiana sekä näin lihominen pysähtyy.

Continue reading