Category Archives: Uncategorized

Sähkötupakka kysymykset

admin Leave a Reply

Tokihan sitä mikä tahansa kasvainten vai toisen taudin joka kerta saattaa saada vaan nyt olen ainakin minimoinut riskit että tupakoitsijoiden yleisimmän vitsauksen eli keuhkosyövän joskus saisin. Lopputulos kuulostaa silti typeryydeltä. Yleensä liuos koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista tai glyseriinistä, jota onkin jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla.

Valviran ylitarkastaja Reetta Honkanen on törmännyt useaan ottesseen kysymykseen saako sähkötupakkaa ostaa Suomesta. Sähkötupakka sisältää vastaavaa elektroniikkaa kuin jokainen toisetkin sähkölaitteet eivätkä nestemäistä materiaalia saisi valua mihinkään muualle kuten joihin tätä on tarkoitettu laitettavaksi. Nestettä siirtyy ampullista automaattisesti höyrystäjään ja joko imaisun myötä taikka nappia painamalla kuumennus käynnistyy.

Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää savukkeiden elinikää huomattavasti ja savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan kun härpäke toimii sikäli kuin pitääkin. Oikein käytettynä sähkötupakka kestää hyvinkin monien kuukausien ajan sekä varaosat ovatkin melkoisen edullisia. Sähkötupakka pystyy olla joko automaattista mallia, tällöin höyrystäminen tapahtuu automaattisesti jahka imet sähkötupakkaa, taikka manuaalista mallia, tällöin käyttäjän tulee painaa sähkötupakasta löytyvää painiketta aina jahka tahtoo hengittää höyryä.

Syöjäsolujen aiheuttaja saattoi olla nikotiinihöyryn sisältämä glyseriini. Toisen pohjana on käytetty propyleeniglykolia ja toisen glyserolia. Suosittelen hyvinkin lämpimästi kokeilemaan sähkötupakkaa, sikäli hyvä homma tämä onkin itselleni ollu. Sähkötupakkaa käytetäessä ihmiskehoon ei tämän lisäksi imeydy röökin sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä aineita.

Viranomaisten mukaan sähkötupakoinnin yleistyminen on herättänyt kysymyksiä sähkötupakan lainmukaisuudesta. Uloshengitetty vesihöyry onkin kuten savukkeiden savua, vaan tämä ei haise pahalle. Kenenkään minkä ei entuudestaan polta, ei tulisi käyttää tuotetta. silloin kun ampulli on asennettu ja koko laite kasassa saat aloitta käyttämisen. Sähkötupakka onkin mitä mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle jonka tahtoo röökata jatkossa edullisemmin taikka tahtoo lopettaa tupakoinnin totaalisesti.

Toinen motiivi onkin ollu löytää mahdollisimman edulliset vaihtoehdot laadun kuitenkin kärsimättä ja omaan käyttämiseen jotta muille suosituksina. Joskus pistää kyllä mietityttämään jotta minkälaisessa yhteiskunnassa oikein elämme kun kaikki mahdollinen sekä mahdoton täytyy olla välittömästi kieltämässä.

Honkanen toteaa, jotta sähkötupakkaa voi ostaa, kun se sisältää vain pienen lukumäärän tai ei ollenkaan nikotiinia. Nikotiiniin ei tämän lisäksi suomalaiset tupakoidessaan kuole, vain muihin tupakan myrkkyihin.

Continue reading