Category Archives: Talvitakki

Talvimuodin talvitakki löytyvät hienoina internetissä

admin Leave a Reply

Syksyn tullen henkilöt kääriytyvät talvitakkeihinsa, mitkä on kenties vuoden tärkein vaatehankinta. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipailee kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Joo edullisesti sain ja se on hieman nafti… Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita edistävä takkimuoti kolahtaa nykyään kyllä täällä päässä aika täysillä. Ruma, mutta lämmin sekä kiva kuin makuupussi.

Katso myöskin, millaisen takin Madonna, Anne Hathaway, Eva Longoria sekä toiset julkkikset ovat valinneet. Niinpä ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy jälleen. silloin kun ilmat viilenevät, onkin aika jälleen miettiä uuden talvitakin ostoa. Viisastuin viimevuodesta senverran, että menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin. Toppatakki on monikäyttöinen ja vaativiinkin olosuhteisiin tottuneen valinta. Mutta vaan mennääs nykyisin näihin tän 12kk takkiostoksiin eli tän 12kk talvitakkeihin…

Kaapissa itsellä on oikeastaan niiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, minkä on mukava vetäistä päälle milloin vaan, vaan en oikein viihdy siinä silloin se onkin aika muodoton. Täällä esittelemme laajan valikoiman vuoden talvitakkeja ja isompi määrä löydät valitsemalla takit vasemman puoleisesta valikoista. Kolme vuotta silloin hommasin punaisen villakangastakin, jonka on mukava oikeastaan, mutta… Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki.

Jos kävelet työmatkasi enimmäkseen omalla autolla taikka joukkoliikennettä käyttäen sekä tyylisi on muutenkin juhlavampi, niin linjakkaat, polviin ulottuvat tai tätä lyhyemmät villakangastakit sopivat käyttötarpeisiisi parhaimmin. Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa.

Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen silti putkahtanut siihen tulokseen, niin että jokainen kivat takit ovat huomattavan hintavia, eli lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan niin itsetehdyn kuin ostetun välillä. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä ostin ensimmäisen villakangastakin.

takit.fi:llä saat löytää oman tyylisi talven kylmyyteen, siinä meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuin villakangastakki-, toppatakki-, ja parkatakkivalikoima. Tänä talvena trendikkäät toppamateriaalit on metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia. takit.fi:llä ei kuitenkaan ole unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vain tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuten säähän sekä sikäli myös kylmiin pakkasilmoihin.

No okei menin mä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Mikäli et yleensä viihdy paljoakaan ulkona, voit valita hieman kevyemmän talvitakin taikka tutustua takit.fi:n tarjoamaan laajaan villakangastakkien valikoimaan.

Continue reading