Category Archives: Takit

Takit netistä

admin Leave a Reply

Army-vihreä onkin suosituin parkan väri, vain musta ja ruskea ovatkin myöskin käytettyjä värejä. Tyylikkyyttä keleistä huolimatta. Syksyä varten kandee varautua hankkimalla takki, mikä sopii myös sadekeleihin. Ihan noin lämpimiin ilmoihin se ei sittenkään sovi, vain olisivat aika täydellinen kylmempiin päiviin.

Päällystakkien runsaasta kirjosta kaikki löytää varmemmin oman suosikkinsa. Rakastan kaupunkilomia, elikkä kenties syy onkin nimenomaan tässä siis – en voisi sietää jossain rannalla makoilua. Nykyään takit ovatkin suuria, laatikkomaisia, vaan vaikka naisellisia, kuten esim. Cholen muotinäytöksessä nähtiin. Rohkeimmat trendikokeilijat saattavat hankkia jopa jenkkityylisen topatun baseball-takin.

Itse en kauheasti siitä suuresta takkimuodista innostu ja pidän isompi määrä tyköistuvista malleista. Minä en jaksanut enää pidempään hakea, joten tyydyin tähän. Näyttävyys ja linjakkuus kuuluvat ensi talveen. Jostain kumman syystä se hyvin pelkistetty sekä peittävä pukeutuminen ei enää häiritse, vaan pidän tätä nykyään melkein mielenkiintoisena ja mystisenä. Ensimmäinen naisten ulkona sekä pidä sisällään pidettävä takki oli nimeltään Redingote (ratsupuku).

Takkeja

Jämäkkyyttä pehmentävät istuvuus sekä vyötärön korostaminen. Linjakkuus miellyttää silmää, etenkin minun silmiäni. Omat nahkatakkini on joka kerta olleet hitaita. Nimimerkillä kokemusta onkin. Ajattelin tän jutun innoittamana tehdä seuraavaksi selviytymisoppaan syksyyn tyrskyin: Kynttilöitä, herkkuja, vilttejä, leffoja sekä villasukkia Naisten takit Kevään takkimuoti onkin herkullisen värikäs sekä naisellisuutta korostava.

Takkeja http://www.takit.fi netissä

Minä kyllä osaan tilata riittävän klassista itselleni sikäli, että se kelpaa sesongista sesonkiin. Sen sävy on ihmeellinen. Vihreä villakangastakki onkin pehmeä yllä ja osoittaa tyylikkään nostalgiselta. Etukäteen voin tutkia internetistä parhaat ostospaikat. Nykyään korut, ainakin kaulakorut, ovat isoja ja näyttäviä, vain näitä tulee pukea harkiten.

Myös takit, joissa onkin epäsymmetrinen kaulus sekä helma, eriää leikkauksensa ansiosta valikoimasta.

Continue reading

Takit

admin Leave a Reply

Parka onkin tyylitietoinen, vain myöskin lämmin sekä käytännöllinen Takin tilasin Tallinnasta, Stradivarius- liikkeestä. Liike lupaa sekä kuitissa niin että pöydällä Normaalihintaisilla tuotteilla 7vrk vaihto- ja palautusoikeus. Myös luumun- sekä viininpunainen sekä malvansävyt ovatkin pinnalla, ne hurmaavat erityisesti juhlapukeutumisessa.

Mutta tossa kuvassa missä on huppu niin näkyy hieman todellista väriä. Ei ollu kyllä helppoa löytää takkia kaupoista, että olenkin tarkka päällyskankaan sekä takin pituuden suhteen. Mikälie neljänkympin kriisi tämäkin. Värit vaihtelevat koko syksyn väriskaalan mukaisesti, mutta katukuvassa musta sekä harmaa tulee varmasti olemaan vallitsevia. Talvitakki voikin olla kuitenkin kirkkaanvihreä, mutta sen ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta.

Pukeutumiseen voi nyt panostaa aivan eri tavoin ja vaikka pimeys masentaa, niin ihanat neuleet, talvitakit ja lämpimät huivit hieman piristävät. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hommattu. Mikäli talvella työnnän vaunuja räntäsateessa, sikäli vettähylkivä takki onkin kyllä nappiostos. Mikäli olet vilukissa ja tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, mikä alle mahtuu suuri määrä villapaitaa.
Talvitakit koristeluun käytettiin tukiksia sekä samettia. Tilaaminen on iisiä ja turvallista. Koostimme vinkit suositeltavan takin valintaan seuraaville vartalotyypeille Jokaisella naisten vartalotyypillä onkin omat hyvään takin valintaan vaikuttavat piirteensä. Välikausitakeissa toisin sanoen oikeastaan ollaan, en aivan oikeastaan kanna toppiksia ja villakangastakkeja kellarista esille.

Nyt onkin juuri aito aika pohtia jotka syystrendit voisi ottaa osaksi omaa yksilöllistä tyyliä. Pienen anonyymiyden säilyttämiseksi puhutaan ainoastaan liikkeestä, jolla onkin toimipisteet kauppakeskuksessa Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa. Piti siis löytää kangas joka ei ime vettä kuten sieni, vai tässä tapauksessa kuten vanha lakana.

Continue reading