Category Archives: Laihtuminen

Laihdutus

admin Leave a Reply

Silloin insuliinisi ainoastaan nousee ja loppujenlopuksi et voikin hillitä syömistäsi. Tässä jokainen lähettämäni vinkit linkkeineen siltä varalta etteivät ne mahtuneet lehteen. Muistan esim., kun olin polvillani töissä ja kantapääni osuivat takapuoleeni, sellaista ei ollu aikaisemmin tapahtunut kokoni vuoksi. Siitä käsitettiin olevan kulunu sitte vuosi ku mie alotin mun laihduttamisen, sikäli minä alon käymään salilla 4 viikossa.

Sinun ei tosiaan tarvitse miettiä, miten huomattavasti sinä saat taikka sinun täytyy syödä, ainoastaan mielitekosi kirjoittaa, milloin olet kylläinen. Rakas, sinusta on saapunut pullukka -sarjan neljännessä jaksossa huimat 21 kiloa laihduttanut Pia onkin onnistunut pitämään kilot loitolla kuvausten jälkeenkin. Normaalipainoisessa naisessa onkin rasvaa 25 prosenttia.

Nopea laihdutus

Miksi laihdutat? Syitä laihduttaa onkin saletimmin minimissään yhtä suuri määrä kuten eri dieettejäkin, mutta tässäpä ovatkin ehkäpä yleisimmät: Näyttääksesi paremmalta häissäsi/biitsillä/baarissa/alasti jne. Päivällisellä jotakin hiilaria myös niin että jaksaa illalla harrastaa ja joku iltapala että jaksaa nukkua.

Toisaalta, mä en oo ylipainoinen, mie voin totta kai puhua, että ulkonäkö onkin mun liikuntaharrastuksissa sivuseikka. Adiponektini onkin äskettäin löydetty hormoni, mitä ihmisen rasvaolut erittävät. Korkean glykeemisen kuorman ruuat nostavat insuliinia, minkä lihottaa. Ruoat löydät kevyesti laajasta elintarvike-tietokannasta (yli 30.000 ruokaja juomavaihtoehtoa). Yhteensä painoani on tippunut 73 kiloa tunnelma onkin uskomaton.

Laihduttamisen aloittaminen pystyy olla vaikeaa, mutta kunhan pääset alkuun, muuttuu jokainen päivä helpommaksi. Kaiken myös liikunnasta käy hyvä olo. Itse en tiedä esimerkiksi fitnesskisailua, että mutta rääkätään kroppaa ihan hullun lailla. Saatat alkaa kuvata syömäsi ruoat sekä huomaat, että olet itsekin sitä mieltä, jotta syöt liian paljon rasvaisia sekä makeita välipaloja. Yritän kyllä koko ajan.

Intuitiivisessa dieetissä syödään kunnolla tasaisesti pitkin päivää: aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja illallinen. NLP-terapian avulla ongelmaansa, kuin että raivon vallassa yritetään muuttaa ruokavaliota. Pia onkin samoilla linjoilla toisten sarjassa nähtyjen onnistujien kanssa: Sen motivaation joutuu lähteä itsestä, muutoin ei onnistu. Onnellisuus rakentuu ihan muista asioista.

Nopea laihdutus

Hoikka mies kertoo Googlen hakukenttään: calories in a pound. Vaikka kilot ovatkin tulleet varkain, kukaan ei halua malttaa odottaa vuosikausia näiden karistamista.Pikalaihduttamisen tekee houkuttelevaksi se on, että onkin varsin mahdollista joutuu reipasta yli kilon viikkolaihdutustahtia yllä, etenkin alussa, sekä etenkin, jos lähtötilanteessa painoa on merkittävästi. Liikkumismuodoista parhaita on luita rasittavat kävely ja hölkkä jospa vaan polvet kestävät;) Ilmeisesti liikunnalla aikaansaatu lihasten vahvistuminen lahjoittaa myös luille lujuutta.

Nopea laihdutus

Tällöin puolestaan välttyy ähkyltä (ja nykyään ei puhuta hevosten akuutista sairaudesta vaan tästä tukkoisuuden tunteesta, jonka seuraa ylensyömistä), joka tavallaan mitätöi koko herkkuelämyksen — ahminnan jälkeisen ähkyn iskiessä makuelämys unohtuu ähkytunteen turruttaessa kaikki aistit. Laihduttajia seurattiin melkein vuoden ajan.

Continue reading

Nopea laihdutus

admin Leave a Reply

Paino teoriassa -käyrä, jonka avustuksella saat varmentaa tarkan peruskulutuksesi. Tämä onnistu parhaimmin, kun opettelet tuntemaan eri ruokalajien glykemiaindeksin sekä -kuorman ja pidät kunkin aterian sekä välipalan glykemiakuorman pienenä (alle 30:n). Ja jostain pienestä kertyy verrattain vahvasti kalori poikineen.

Hiilihydraatit kertyvät mikä tapauksessa vain varastorasvoiksi, jospa noita turhaan puputetaan esim. Laihdutus onkin laihduttamisen sekä kehonhallinan asiantuntijoiden yhteistyöportaali, josta löydät parhaat vinkit sekä ohjeet painonpudottamiseen. Jokaisesta painokilosta, mikä laihduttaja pudottaa, onkin vääjäämättä osa rasvatonta kudosta.

Välillä paino junnaa paikallaan, joskus se tipahtaa lisää. Vanhempien ikäluokkien naisista sekä miehistä melkein 7/10 on lihavia. tulehdusmarkkerit on koholla. Menetelmä ei tottakai toimikaan sekunnissa, ainoastaan vaatii opettelua. Karsi ravinnostasi 10 kilokaloria kaikkia pudotettavaa paunaa kohti. Mikäli liikunta ei kiinnosta taikka sille ei löydy aikaa, tätä ei oo pakko harrastaa.

VÄÄRIN! On täysin yhtä yksinkertaista elää terveellisesti kuten epäterveellisesti, kunhan vain oppii tekemään oikeita valintoja. Olen haaskannut itse sikäli monta vuotta elämästäni monenlaisten elämänvalheiden tähden, jotta toivon, ettet sinä tekisi sikäli ainoastaan olisit rehellinen itsellesi aivan kaiken, myös laihduttamisen suhteen. Älä ajatelkaa laihtumista, silloin se tuottaa stressiä sekä estää intuitiiviseen dieettiin kuuluvaa vapautumista. Osatavoitteet saattavat olla ravitsemukseen ja liikuntaan liittyviä laadullisia tavoitteita, eivät pelkästään kilomääriä.

Päivällisellä jotakin hiilaria myös jotta jaksaa illalla harrastaa ja joku iltapala jotta jaksaa nukkua. Tai henkilö ei syö nimenomaan koskaan, vain tämä jota syö, pitää sisällään kuitenkin enemmän sähköä kuten mitä henkilö kuluttaa. Intuitiivinen dieetti on ratkaisu ikuisiin dieetteihin kyllästyneille, siinä tämä hylkää ne jokainen. Luukadon estäminen onkin tärkeää.

Laihdutus keinot

Ferriss vannoo varsinkin papujen sekä pinaatin nimeen laihduttavana sekä kiinteyttävänä ruokana. Rakas, sinusta on putkahtanut pullukka -sarjassa nähtiin neljännessä jaksossa painonpudotussuoritus, joka sai lähes sarjan personal trainer Jenni Levävaaran vaikuttuneeksi.

Continue reading