Onko autokamera laillinen?

Vain Nobinan johdon hyväksymiä lisälaitteita voi käyttää, toruu Winqvist. Vain vekotin telineeseen sekä virhajohto tupakansytyttimeen. Olen testannut vielä kotona ja ulkona, ja päivänvalossa jotta pimeässä. Pitäisi kootaa jokaisesta videoihin kertyneet, autolijoitten töppäykset sekä idiottimaiset ajot, tuonne YouTubein, muitten huviksi! Kumma että niitä on kertynyt ongelmitta, ja paljon! Kyllähän tää on ihan kannattavaa loppujenlopuksi.

Kamera http://www.autokamerakauppa.fi omaa rallia varten. Tallennusjakson voikin valita myöskin 1 taikka 3 minuutin mittaiseksi. Automaattiset infrapunaledit mahdollistavat jopa pimeällä kuvaamisen. Tietenkin, jos jotain sattuu, joissa henkilö on syyllinen, ei hän ehkä puhuisi autokamerasta mitään. Virheitä tekee jokainen ja välillä vähän älyttömiäkin liikkeitä, vaan kyllä he todelliset ääliöt erottuu joukosta. Edellisellä kuvattaessa kukin 5 minuutin tallennusjakso tekee muistikortille näin 870-960 megatavun kokoisen tiedoston.

Liikennejohtaja arvelee, että linja-autonkuljettajat toivovat suojata selustansa mahdollisten liikenneonnettomuuksien varalta. Itseasiassa hommasin tän nimenomaan rekkaa varten. Itse asiassa heitä autokameroita voi jo maskiin vai muuhun suojaiseen paikkaan integroituina ihan tehdasvarusteisina moniin autoihin. / http://www.autokamerakauppa.fi/ / . Autokamera on suunniteltu ammattikäyttöön. Jos todisteita hankittaessa esim. Oheisista kuvista ensimmäinen paljastaa, minne kätkin autokameran sähköjohdon, ja jälkimmäinen lopputuloksen, jossa sähköjohto ei oo missään kohdassa häiritsevästi näkyvissä.

Mikäli kuvauksen aikana autoon kohdistuu erään valitun rajan ylittävä tärsky, kyseinen tallennusjakso lukittuu, eikä sen päälle tallenneta uutta aikaisemmin kuten lukitus on erityisellä toimenpiteellä avattu. Lisäksi täytyisi olla ajotietotallennin, minkä tallentaisi hallintalaitteiden asetukset ja auton liiketilan.

Parhaat autokamerat

Esimerkiksi Venäjän hallituksen työntekijöiden erikoisvilkuilla varustetut autot rikkovat Moskovassa liikennesääntöjä systemaattisen räikeästi. Sama koskee parkkeerattua autoa, jonka autokamera osoittaa esim. kotitaloa kohti. Jos ei, sikäli silti tämä video jeesaa poliisia jahka siitä toivottavasti saa vähän irti kuljettajan profiilia minkä mukaista henkilöä pystyy silloin etsiä sieltä firmasta.

Voidaan kerrata ajotilanteita nauhalta ja edes jää todisteita jos joku muu törttöilee. Toinen juttu on tämä, niin että autokameran täytyisi olla tukevasti kiinni. Venäläiset hakevatkin kameroista turvaa kiistatilanteiden varalta.

Comments are closed.