Nopea laihdutus

Appelsiineja voin syödä useammankin päivässä. Perintötekijät ennustavat myöskin painon kehitystä aikuisiässä. Toisille se on mahdollisuus omaan hyvinvointiin, asioihin mitä ei ole ehtinyt tehdä jahka onkin ollu töissä. Naiselta 21 kiloa seitsemässä viikossa on todella kova tulos, Jenni kehaisi jakson päätteeksi. Siksi on syytä myös paneutua ylipainon aiheuttajiin: miten voikin olla syömisja juomistottumukset ovatkin sellaisia, kuten ovat. Ihminen kyllä säilyy hengissä yllättävänkin kauan ilman ravintoa, vaan syömättä oleminen vaikuttaa idioottivarmasti painoon.

Laihdutus

Jos tahdot laihtua terveyden takia ja elinvoiman lisäämiseksi, yritä listata mahdollisimman monta konkreettista asiaa, joita uskot laihduttamisen tuovan sinulle — kuin esimerkiksi: “pystyn juoksemaan sekä hyppimään niin paljon/lujaa kuin tahdon, nukun paremmin, reiteni eivät hinkkaa yhteen, pystyn solmimaan helposti kengännauhani, tulen helpommin raskaaksi, olenkin pirteämpi, voin paremmin sekä olenkin terveempi, elän pidempään. Jos ongelmanasi on takareisien sitkeät rasvakertymät, kokeile kulkea ennen nukkumaan.

Tavallaan antauduin painon nousulle ja ajattelin, niin että jos se sairaus nostattaa painoani, voin syödä mitä lystää. Siksi olut ja väkevät juomat eivät sovikaan laihduttajalle. Pia kirjoittaa niin että hieno tulos ei kuitenkaan putkahtanut ilmaiseksi. Keventäjät-piirakassa se tarkoittaisi 2000 kcal ruokavaliolla viidennestä piirakasta sekä 1600 kcal ruokavaliolla neljännestä piirakasta.

Nopea laihdutus

Tämä on tietenkin hyvinkin karkea arvio, sillä kaloritarve määräytyy useiden tekijöiden mukaan, mutta tällä pääsee vahvasti liikkeelle. Paino jatkoi putoamistaan sekä olo parani jatkuvasti. Jatkat ainoastaan laihdutusta uudella innolla tästä.

Tärkein homma on vaikka sisäinen motivaatio ja se, niin että löytää tupakoinnin tilalle esim. uuden, sopivan harrastuksen. Muiden ex-pullukoiden tavalla myöskin Pialta onkin udeltu ahkerasti salaisuuksia ja oikoteitä painon onnistuneeseen pudotukseen. mittaa pohje vaikkapa 10 cm polvilumpion alapuolelta).

Säännölliset ruoka-ajat sekä kunnon suomalainen ruoka pitävät nälän loitolla sekä mielen vireänä. isä, äiti, perheen 3 lasta ja koirakin ovat ylipainoisia herää kysymys; miten isä sekä äiti saattavat olla sukua keskenään??? Ja kenelle se perheen ylipainoinen koira on perheessä sukua??? Usein peritty lihavuus johtuu perityistä vääränlaisista ruokailutottumuksista, joista toki pääsee opettelemalla irti.

Mielihalut yllättävät kotona jääkaapin lähellä vain poistuvat ulkona. Samaa laihdutus tahtia olenkin jatkanut nykyhetkeen saakka ja saavutan tuloksia yhä.

Comments are closed.