Kaunistaako sähkötupakka?

Sähkötupakan täytyy olla todella vaaratonta sekä harmitonta jos tuo on tämä argumentti, mikä sosiaali- ja terveysministeriön virkamies valtakunnallisessa mediassa haastateltuna valitsee perusteeksi tän kieltämiselle. injektionesteissä, ihon- ja hiustenhoitotuotteissa, humektanttina tupakassa, valmisruuissa, sisätilojen savukoneissa, juomaveden jäänestoon, hammastahnoissa. Tämän takia monet ravitsemusliikkeet toivovat sähkötupakan käytön rajoittuvan tupakkakopin puolelle.

Sähkötupakka vahvistukseksi keuhkoille

Yleensä aine koostuvat pääosin propyleeniglykolista taikka glyseriinistä, mitä on jatkettu vedellä ja monenlaisilla makuaineilla. Ongelmana onkin, jotta aine vuotaa lähes kaikissa toteutuksissa. Patruunassa oleva täyttöneste siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja höyrystin aktivoidaan joko painamalla sähkötupakan akussa olevaa katkaisijaa (manuaalinen versio) vai ainoastaan imaisemalla sähkötupakasta (automaattinen versio).

Minulle onkin tultu eräässä ravintolassa kertomaan, että muutoin saisit käyttää sähkötupakkaa, vaan tämä saattaisi aiheuttaa kysymyksiä toisissa asiakkaissa. Varsinkin alkuun tottumattoman voikin olla ikävä nähdä eroja laitteiden joskus. silloin kun siis oikeastaan poltin tavallisia savukkeita (punainen Marlboro) sikäli saatoin tuntea näiden haitallisen vaikutuksen kehossani jonka ikinen päivä.

Kuinka iisiä sähkötupakan käyttäminen on? Haluan koota tärkeimmät informaatiot yhteen paikkaan, niin että aloittelijat saavat helposti ja nopeasti informaatiota osatakseen valita itselleen mukavan sähkötupakan ja käyttötavan. Kuka naruja vetelee? Vai onko ainoastaan niin, niin että kun isoissa asioissa ollaan voimattomia, eliminoidaan uhista pienin? Sähkötupakka joten e-savuke on sähköinen laite.

Sähkötupakka tulisi sallia

isäksi sähkötupakka on iisi sujauttaa taskuun, toisin kuten perinteinen tupakka mikä käy ongelmitta tumpattua maahan. Vähän tupakoiville PG saattaa kuitenkin antaa liian voimakkaan fiiliksen kurkkuun. Netistä sähkötupakan tilaaminen on erittäin helppoa vaikket sujuvaa englantia puhuisikaan niin kuten en puhu minäkään. Nykyisin onkin saatavana sähkötupakalle akkurunkoja, missä sen antamaa jännitettä pyritään säätää sekä se pysyy vakiona.

Automaattinen käynnistyy simppelisti imaisemalla tupakan tapaan, manuaalikäyttöinen käynnistyy nappia painamalla. Sähkötupakointi onkin aiheuttanut keskustelua myös asiakkaissa.

Comments are closed.